
Υλικά συνταγής
1½ κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 φλιτζ. μαγιονέζα
4 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι (ο χυμός του)
1 κ.σ. κόλιανδρος σκόνη
1 λίτρο ζωμός λαχανικών
1 μικρή πιπεριά καυτερή κόκκινη (τσούσκα)
1 πιπεριά κόκκινη
⅓ φλιτζ. κάσιους
1 κ.σ. παπαρουνόσπορος
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία συνταγής
Βράζουμε τις πατάτες στον ζωμό λαχανικών και τον κόλιανδρο, για περίπου 40 λεπτά. Τις στραγγίζουμε, τις ξεφλουδίζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν. Όταν κρυώσουν τις κόβουμε σε ζάρια.