Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Γιατρός αποκαλύπτει: Ο αηδιαστικός λόγος που δεν πρέπει να κοιμάστε γυμνοί

Γιατρός αποκάλυψε μερικούς αηδιαστικούς λόγους για τους οποίους ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο να κοιμηθείτε γυμνοί.

Ενώ κάποιοι από εμάς μπορεί να επιλέξουν τις παραδοσιακές πιτζάμες ή ένα παλιό μπλουζάκι, άλλοι επιλέγουν να γδυθούν εντελώς όταν πηγαίνουν στο κρεβάτι τη νύχτα.

Όσο χαλαρωτική και ανακουφιστική είναι αυτή η απλή πράξη, τόσο περισσότερους κινδύνους κρύβει.

Σύμφωνα με τον Δρ. Άντονι Γιουν —ο οποίος είναι αρκετά δημοφιλής στο TikTok— υπάρχει πολύ σοβαρός και συγκεκριμένος λόγος που θα πρέπει να φοράτε στο κρεβάτι, τουλάχιστον το εσώρουχό σας.

Υπεραιωνόβια γιατρός αποκαλύπτει: Tο ένα πράγμα που κάνουν οι πιο ευτυχισμένοι και υγιείς άνθρωποι

Είναι γνωστό πως ο καθένας από εμάς εκκρίνει και αποβάλλει ανά πάσα στιγμή υγρά και νεκρά κύτταρα από το σώμα του. Αυτό φυσικά δεν παύει να συμβαίνει και κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Ο βασικός λόγος όμως για τον Γιουν που πρέπει να αποφύγετε να κοιμάστε γυμνοί είναι τα αέρια που απελευθερώνει το σώμα μας, μέσω των οποίων σχεδόν πάντοτε απελευθερώνεται και μια μικρή ποσότητα περιττωμάτων.

«Ο μέσος άνθρωπος απελευθερώνει αέρια 15-25 φορές την ημέρα και αυτό μπορεί να συμβεί ενώ κοιμάστε και μια επιστημονική μελέτη απέδειξε ότι κάθε φορά που συμβαίνει αυτό εκτοξεύετε μια μικρή ποσότητα κοπράνων», εξήγησε ο Γιουν.

«Η ίδια μελέτη έδειξε ότι το στενό σου εσώρουχο θα πιάσει όλα αυτά τα σωματίδια. Έτσι, για το καλό του/της συντρόφου σας, σας παρακαλούμε να κοιμάστε με το εσώρουχό σας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Tags
Back to top button