Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Εύβοια: «Πλημμύρισε» με τσούχτρες παραλία στην Κύμη (βίντεο)

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής όσοι πήγαν στην παραλία Σουτσίνι στη Κύμη, Εύβοιας.

Μετά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου οι θάλασσες του Αιγαίου ήταν γεμάτες με τσούχτρες φαίνεται πως ακόμη και τώρα αυτές παραμένουν στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το evima, η κλιματική αλλαγή και η γενικότερη αύξηση της θερμοκρασίας των θαλασσών, πιθανολογείται ως κύρια αιτία που οι μέδουσες κατακλύζουν τα τελευταία καλοκαίρια τις ελληνικές θάλασσες.

Η επιφανειακή θερμοκρασία της Μεσογείου έχει ανέβει ενώ και στις ελληνικές θάλασσες έχει παρατηρηθεί άνοδος της θερμοκρασίας κατά ένα βαθμό. Οι μέδουσες αν και αποτελούν σημαντικό παράγοντα του θαλάσσιου οικοσυστήματος, όταν συναθροίζονται σε μεγάλους αριθμούς, μετατρέπονται σε σοβαρό πρόβλημα, καθιστώντας απαγορευτικό το κολύμπι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Tags
Back to top button