Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

ΕΟΤ: Τουριστική έκθεση μύησε τους Βέλγους στην ελληνική κουζίνα (φωτό)

Την τιμητική της είχε η ελληνική κουζίνα στις Βρυξέλλες τη Παρασκευή 24 Μαρτίου, καθώς το Sympossio Greek Gourmet Touring μύησε Βέλγους δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες στις ελληνικές γεύσεις. 

Η Aldemar Resorts οργανώνει τα τελευταία οκτώ συνεχή χρονιά, εκθέσεις ελληνικής μαγειρικής σε πρωτεύουσες του κόσμου, με σκοπό τη προώθηση του ελληνικού τουρισμού, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και με Έλληνες παραγωγούς, τουριστικούς επιχειρηματίες και θεσμικά όργανα.

Έτσι, το Γραφείου του ΕΟΤ των κάτω χωρών προσκάλεσε δημοσιογράφους, bloggers και τουριστικούς πράκτορες από το Βέλγιο και την Ολλανδία και η διοργάνωση έγινε από την επικεφαλής του Γραφείου ΕΟΤ - Κάτω Χωρών, κ. Ελένη Σκαρβέλη.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μετέχουν διαδραστικά στην προετοιμασία του ελληνικού μενού που ήταν εμπνευσμένο από αιγαιοπελαγίτικες συνταγές.

Δύο Έλληνες σεφ, ο Μανώλης Ρουμπάκης και ο Πέτρος Λαμπρινίδης, -ο οποίος κατέχει και το ρεκόρ Γκίνες δημιουργώντας τη μεγαλύτερη χωριάτικη στο κόσμο στη Κόκκινη Πλατεία-, κατεύθυναν το κοινό για να ετοιμάσουν τα πιάτα με ελληνικά προϊόντα με ψάρι και θαλασσινά. 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν οι προσκεκλημένοι να γίνουν πολλαπλασιαστές του μηνύματος για την ενίσχυση των τουριστικών διακοπών στην Ελλάδα.

Ήδη το Βέλγιο από τις πρώτες κρατήσεις έχει ανοδικές τάσεις, για την Ελλάδα σε όλους τους προορισμούς ειδικά για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο.

Tags
Back to top button