Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Γυναίκα

Ένας πολύ παράξενος λόγος που τσακώνονται τα ζευγάρια - Τι σχέση έχει το χαμηλό ζάχαρο

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται κατά καιρούς πράγμα πολύ συνηθισμένο και φυσιολογικό. Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς υπάρχει ένας πολύ παράξενος λόγος για τον οποίο τσακώνονται τα ζευγάρια και μάλιστα αν τον γνωρίζουν μπορούν να αποφύγουν πολλά... μικροεπεισόδια.

Αυτό που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες ο σύντροφός σας να θυμώσει ή να ξεσπάσει στο έτερόν του ήμισυ είναι το χαμηλό ζάχαρο! Για το αποτέλεσμα έγινε μελέτη σε ζευγάρια και από αυτά, τα άτομα που παρουσίαζαν τα χαμηλότερα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους ήταν και αυτά που νευρίαζαν περισσότερο με το σύντροφο ή τη σύντροφό τους. Μάλιστα, οι ερευνητές τονίζουν ότι το πεσμένο ζάχαρο έκανε τους συμμετέχοντες να φωνάζουν πιο δυνατά και για περισσότερη ώρα.

Οι ειδικοί λοιπόν συμβουλεύουν να τρώμε υδατάνθρακες και λίγη ζάχαρη για να ανεβάσουμε τα επίπεδα της γλυκόζης και ταυτόχρονα να προλάβουμε τον καυγά!

Tags
Back to top button