Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Αυτό είναι το μυστικό υλικό που θα κάνει τα σπιτικά μπέργκερ ακαταμάχητα

Το φθινόπωρο αποτελεί την κατάλληλη εποχή για μαζώξεις σε σπίτια και για μπάρμπεκιου τις Κυριακές, με υπέροχα φαγητά.

Τα παιδιά θα παίζουν στην αυλή και οι μεγάλοι θα ψήνουν και θα συζητούν. Και τι θα ψήνουν; Κάτι που λατρεύουν και τα παιδιά αλλά και οι γονείς: μπέργκερ, τι άλλο!

Ποιο είναι το μυστικό για το τέλειο μπέργκερ;

Για να φτιάξετε το πιο ζουμερό μπέργκερ που θα λατρέψουν παιδιά και μεγάλοι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη τεχνική ούτε πολλά υλικά. Αρκεί απλώς λίγη μουστάρδα! Βάζετε σε ένα μπολάκι κίτρινη μουστάρδα-κατά προτίμηση- και αλείφετε και τις δυο πλευρές του μπιφτεκιού πριν το βάλετε στη σχάρα για ψήσιμο. Όταν ψηθεί, η γεύση του θα είναι καταπληκτική! Αν δεν έχετε κίτρινη μουστάρδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μουστάρδα σας αρέσει, όπως η Dijon ή η μουστάρδα με μέλι. Στο μπιφτέκι κοτόπουλο ταιριάζει για παράδειγμα καλύτερα η μουστάρδα με μέλι.

Πέρα του ότι αυτό το κόλπο κάνει το μπιφτέκι πιο ζουμερό, του χαρίζει και έξτρα γεύση, ενώ είναι ο τέλειος και ο πιο γρήγορος τρόπος για μαρινάρισμα. Η μουστάρδα έχει αλάτι και πιπέρι, οπότε αρκεί για να μαρινάρετε τα ψητά σας, χωρίς έξτρα υλικά.

Tην επόμενη φορά που θα ψήσετε μπιφτέκια, δοκιμάστε αυτό το τρικ και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!

Tags
Back to top button