Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Αυτό είναι το μυστικό για τις πιο τέλειες τηγανιτές πατάτες που φάγατε ποτέ

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη Γη που να μην έχει αδυναμία στις τηγανιτές πατάτες, όμως υπάρχουν μικρά μυστικά για να τις κάνετε τραγανές και πεντανόστιμες.

Οι τηγανητές πατάτες για να πετύχουν σωστά, θέλουν την ίδια προσοχή που θέλει και ένα κανονικό φαγητό. Ξέχνα για λίγο τις φριτέζες και τις πατάτες που τρως έξω με τα άθλια λάδια. Η σωστή πατάτα είναι αυτή που τηγανίζεται βουτηγμένη σε λάδι ελιάς. Και εδώ σου έχουμε δύο τρόπους για να τις φτιάξεις και να εντυπωσιάσεις τους πάντες.

1ος τρόπος

1. Ζεσταίνεις το λάδι σε δυνατή φωτιά και ρίχνεις μέσα τις πατάτες. Μετά από περίπου 5 λεπτά, χαμηλώνεις την φωτιά ώστε να τηγανιστούν σιγά-σιγά.

2. Δυναμώνεις τη φωτιά ξανά προς το τέλος, ώστε να γίνουν τραγανές.

2ος τρόπος (αμερικάνικος)

1. Σκουπίζεις τις πατάτες με χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν τελείως και τις πετάς στο κρύο λάδι.

2. Δυναμώνεις την φωτιά και περιμένεις να τηγανιστούν 20-25 λεπτά.

Tip

Ρίξε μέσα στο τηγάνι 1/4 κρεμμυδιού, 5 λεπτά πριν τελειώσει το τηγάνισμα για να πάρουν το άρωμα. Όταν βγάζεις τις πατάτες από το τηγάνι, τις στεγνώνεις πάντα από το λάδι σε παχύ χαρτί κουζίνας διπλωμένο στα δύο.

Tags
Back to top button