Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Αυτό είναι το φαγητό που καίει πάντα ο Τζέιμι Ολιβερ (φωτο)

Είναι διάσημος σεφ, ιδιοκτήτης πολλών εστιατορίων και συγγραφέας αρκετών βιβλίων μαγειρικής. Ο λόγος για τον Τζέιμι Όλιβερ, που αποκάλυψε ποιο φαγητό δεν μπορεί να μαγειρέψει – και θα εκπλαγείτε.

Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο σεφ, δυσκολεύεται να κάνει φρυγανισμένο ψωμί χωρίς να το κάψει, σε σημείο, μάλιστα, που επενέβη μέχρι και η πυροσβεστική.

Μιλώντας στο περιοδικό Hello, στα εγκαίνια της καφετέριας « Hotpoint's Fresh Thinking Café» στο Λονδίνο, δήλωσε: «Το ένα και μοναδικό πρόβλημα που έχω ως σεφ και μάγειρας, το πράγμα που πραγματικά μπορώ να καταστρέψω, είναι το φρυγανισμένο ψωμί. Το καίω πάντα. Δεν ξέρω γιατί. Έχω κάψει ψωμί που προσπάθησα να το φρυγανίσω τόσο πολύ, που ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και ήρθε η πυροσβεστική στο σπίτι μου. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ντροπιαστικό ήταν αυτό;».

Ένα απλό, φρυγανισμένο ψωμί, είναι αυτό που δυσκολεύει πάντα τον Τζέιμι ΌλιβερΈνα απλό, φρυγανισμένο ψωμί, είναι αυτό που δυσκολεύει πάντα τον Τζέιμι Όλιβερ

Τα παιδιά του, εν τω μεταξύ, μαθαίνουν μαγειρικές δεξιότητες από τον μπαμπά τους – συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ένα μαχαίρι. «Άρχισα να διδάσκω στα παιδιά μου πώς να χρησιμοποιούν μαχαίρι από την ηλικία των 4 ετών. Φυσικά, οι άλλοι γονείς θα κάνουν ότι θέλουν, αλλά για μένα προσωπικά, το πώς πλένεις ένα μαχαίρι, το πού το βάζεις, το τι αγγίζεις με αυτό και το πώς μπορείς να το χρησιμοποιεί ένα παιδί, είναι βασικά».

Tags
Back to top button