Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Από αυτή την μπίρα μπορείς να αγοράσεις μόνο ένα μπουκάλι (φώτο)

Υπάρχει μια stout που χαρακτηρίζεται ως η καλύτερη μπίρα του πλανήτη από αναρίθμητους γνώστες του ζύθου.

Και για να εξασφαλίσεις ένα μπουκάλι της, θα βρεις αναγκαστικά τον μπελά σου!

Η premium stout λοιπόν που ακούει στο όνομα Toppling Goliath Kentucky Brunch Stout είναι μια μπίρα με γεύση καφέ που παρασκευάζεται στην Αϊόβα των ΗΠΑ και βγαίνει μια φορά τον χρόνο, σε παραγωγή 300-400 μπουκαλιών, αναγκάζοντας τους φανατικούς πιστούς της να πεταχτούν μέχρι τη ζυθοποιία για να βάλουν στο χέρι ένα και αποκλειστικά ένα μπουκάλι της!

Η καλύτερη μπίρα του κόσμου, κατά το Beer Advocate, είναι τόσο περίφημη στους γνώστες που ακόμα και σκάνδαλο προκάλεσε πέρυσι με πλαστές φιάλες που βγήκαν στη μαύρη αγορά με την ετικέτα της.

Η νέα φουρνιά απελευθερώνεται φέτος στις 15 Δεκεμβρίου και πάμπολλοι είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο ένα μαγικό χαρτάκι για το ζυθοποιείο, ώστε να βάλουν στο χέρι το ένα και μοναδικό μπουκάλι των 100 δολαρίων που τους αναλογεί.

Η Toppling Goliath επιμένει πως «τα εισιτήρια θα διατεθούν στους πρώτους που θα τα αγοράσουν» και η μπίρα «θα πωληθεί στους πρώτους που θα έρθουν», τηρώντας απαράβατη σειρά προτεραιότητας «χωρίς εξαιρέσεις», όπως σημειώνει με νόημα. Δεν χωρά μέσο δηλαδή!

Τι την κάνει τόσο σπουδαία; Μα ότι ζυμώνεται με καφέ και παλαιώνεται μέσα σε βαρέλια ουίσκι, ενώ ακόμα και το μπουκάλι της είναι χειροποίητο (όπως και τα γράμματα, που γράφονται με κερί στο χέρι).

Η Toppling Goliath περιγράφει τη stout της ως «pancakes με σοκολάτα και σιρόπι σφενδάμου σερβιρισμένα με εσπρέσο και ένα σφηνάκι μπέρμπον, όλα σε μια γουλιά».

Tags
Back to top button