Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Ανακάλυψαν έναν νέο πλανήτη εκεί που δεν το περίμεναν ποτέ (βίντεο)

Μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τους αστρονόμους από το κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο ανακοίνωσε  την ανακάλυψη ενός τρίτου πλανήτη στο ηλιακό σύστημα Kepler-47, καθιστώντας το το μόνο γνωστό σύστημα με πολλούς πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από δύο αστέρια.

Οι ερευνητές είδαν τον πλανήτη μεγέθους Neptune-to-Saturn μεταξύ των δύο πλανητών του συστήματος που είχαν παρατηρηθεί προηγουμένως, παρακολουθώντας ταυτόχρονα δεδομένα από το τηλεσκόπιο Kepler της NASA.

Οι αστρονόμοι του SDSU πιστεύουν ότι ο πλανήτης έχει περάσει μέχρι τώρα απαρατήρητος, επειδή είχε περάσει μπροστά από τα δύο αστέρια του συστήματος, εξασθενίζοντας το σήμα μετάδοσης του.

Δείτε το video:

Tags
Back to top button