Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Άμεσα εξαρτημένοι από τα social media οι Έλληνες - Τι έδειξε η χθεσινή «πτώση» του Facebook

Η χθεσινή "κατάρρευση" του Facebook, του Instagram και του WhatsApp έφεραν προ εκπλήξεως εκατομμύρια Έλληνες που δεν είχαν ζήσει ποτέ χωρίς μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι επικοινωνίες διακόπτονται και οι περισσότεροι νέοι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους… σα να ήρθε η συντέλεια του κόσμου.

Στην αρχή επικράτησε πανικός, μόλις κατάλαβαν ότι το πρόβλημα ωστόσο είναι γενικό, οι νέοι έψαξαν για εναλλακτικές, βγήκαν βόλτα έπαιξαν επιτραπέζια άλλοι έψαξαν να δουν ποιες εφαρμογές λειτουργούν και έμειναν στο κινητό.

Το σύνδρομο της ψηφιακής εποχής

Το παγκόσμιο blackout του μεγαλύτερου τεχνολογικού κολοσσού έφερε στο προσκήνιο το σύνδρομο που γέννησε η ψηφιακή εποχή, τον φόβο της περιθωριοποίησης (FoMO-Fear of missing out).

Οι νέοι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την αναγκαστική αποχή. Ξαφνικά πολλοί παρατήρησαν ότι δεν έχουν τρόπο επικοινωνίας. Η αποχή διήρκεσε λίγες ώρες αλλά προκάλεσε στρες επειδή υποκαθιστούν πολλά κομμάτια της ζωής τους.

Tags
Back to top button