Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Τρεις τροφές που οι περισσότεροι αποφεύγουν αλλά κάνουν καλό αν καταναλωθούν με μέτρο

Οι παρακάτω τροφές μάλλον είναι παρεξηγημένες, γιατί ενώ νομίζουμε πως καλό είναι να τις αποφύγουμε, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να τις καταναλώσουμε.

Όπως είναι οι τρείς παρακάτω...

Πατάτα

Η πατάτα είναι πηγή σιδήρου, καλίου, πρωτεϊνών, μεταλλικών αλάτων και βιταμίνης Β, συστατικά που όλα έχουν ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό. Στις πατάτες κακό συνήθως προκαλούν τα συνοδευτικά, όπως το περιττό λάδι, οι σάλτσες, τα λιπαρά αλλαντικά και το βούτυρο.

Φυστικοβούτυρο

Πρέπει να καταναλώνεται σε μικρέ ποσότητες, αφού έχει πολλές θερμίδες. Αλλά ταυτόχρονα είναι πηγή βιταμίνης Ε, καλίου, αντιοξειδωτικών, πρωτεΐνης και μαγνησίου.

Ψωμί

Αποτελείται από αμυλούχους υδατάνθρακες που όντως παχαίνουν. Αλλά όπως συμβαίνει συνήθως, τα πάντα εξαρτώνται από την ποσότητα και πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Η διατροφική αξία του ψωμιού εξαρτάται από το αλεύρι που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του και ειδικότερα όταν είναι ολικής άλεσης, τότε είναι πιο πλούσιο σε σίδηρο, ασβέστιο και ψευδάργυρο, μαγνήσιο και φυτικές ίνες.

 

Tags
Back to top button