Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στ.Κούλογλου: «Αν ξαναεγκλωβιστούμε χωρίς χρήματα και χωρίς εναλλακτικές θα είναι πολύ άσχημα»

«Ήταν λάθος στρατηγικού χαρακτήρα» του ΣΥΡΙΖΑ που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά και δεν την άφησε να κλείσει την αξιολόγηση, είπε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου.

«Έπρεπε να είχε αφεθεί η τότε κυβέρνηση να κάνει τη βρώμικη δουλειά, που μετά ζητήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε

Κληθείς να σχολιάσει το σενάριο η αξιολόγηση να τραβήξει έως και το καλοκαίρι ο κ. Κούλογλου σημείωσε «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» και πρόσθεσε: «Αν ξαναεγκλωβιστούμε χωρίς χρήματα και χωρίς εναλλακτικές λύσεις θα ήταν πάρα πολύ άσχημα».

Πάντως, κατά τον κ. Κούλογλου,  για την καθυστέρηση ευθύνεται η παρελκυστική και εκβιαστική τακτική του ΔΝΤ που ζητεί συνέχεια καινούρια πράγματα από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα.

«Μετά από κάθε υποχώρηση υπάρχει ένα νέο αίτημα που καθυστερεί τη διαδικασία», πρόσθεσε. 

Tags
Back to top button