Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Στην κυκλοφορία ξανά η μπύρα «Μάμος» από την «Αθηναϊκή Ζυθοποιία»

Την μπύρα «Μάμος», η οποία στο παρελθόν είχε συνδεθεί με την πόλη της Πάτρας, παρουσίασαν σήμερα το μεσημέρι, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σε ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο της πόλης, ο διευθύνων σύμβουλος της «Αθηναϊκής Ζυθοποιίας» Ζωούλλης Μηνά, μαζί με τον εκπρόσωπο της οικογένειας που δημιούργησε την μπύρα «Μάμος», Παναγή Μάμο.

Όπως ειπώθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, «η ιστορική μπύρα "Μάμος" επιστρέφει στην πόλη της και θα παράγεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της "Αθηναϊκής Ζυθοποιίας" στην Πάτρα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα της αυθεντικής συνταγής».

Η ιστορία της μπύρας «Μάμος» ξεκινάει από το 1876, όταν ο Λορέντζος Μάμος ίδρυσε το ζυθοποιείο του στην Πάτρα, για να ακολουθήσει μια πορεία 100 χρόνων γεμάτη βραβεία και διακρίσεις, ενώ ο γιος του, Πέτρος Μάμος, ήταν ο πρώτος διπλωματούχος Έλληνας ζυθοποιός.

Στην ομιλία του, ο διευθύνων σύμβουλος της «Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Ζωούλλης Μηνά, τόνισε ότι «σήμερα είναι μια ιστορική στιγμή τόσο για εμάς, όσο και για την ελληνική ζυθοποιία γενικότερα» και πρόσθεσε.

«Η παραγωγή της μπύρας "Μάμος" από την "Αθηναϊκή Ζυθοποιία" είναι μια ακόμη απόδειξη των στενών μας δεσμών με την πόλη της Πάτρας, η οποία φιλοξενεί τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής της εταιρείας μας. Η προσφορά υποστήριξης σε εγχειρήματα, ανθρώπους ή ιδέες με στόχο την ανάπτυξή τους είναι για εμάς ένας πολύ σημαντικός πυλώνας». Ακόμη, ο διευθύνων σύμβουλος της "Αθηναϊκής Ζυθοποιίας", Ζωούλλης Μηνά σημείωσε ότι «είναι βαθιά μου πεποίθηση, πως η ελληνική παραγωγή και η επιχειρηματικότητα δείχνουν το δρόμο της ανάπτυξης στον τόπο μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button