Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Στη δίνη της κρίσης στη Συρία: Ποια χώρα σκέφτεται να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ

«Η Βουλγαρία μπορεί να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ σε περίπτωση πολέμου (των δύο υπερδυνάμεων) και δεν θα συμμετέχει στις διαμάχες.

Η κατάσταση στον κόσμο εξελίσσεται πολύ δυναμικά, ίσως χρειασθεί να αναλάβουν τα κράτη μια απότομη και γρήγορη αλλαγή στην πολιτική τους», είπε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας, Ρούμεν Ράντεφ, όπως σημειώνει το ‘infomax.mk’ επικαλούμενο τα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την κατάσταση στη Συρία.

«Στην προκείμενη κατάσταση, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για περισσότερα από 30 κράτη του ΝΑΤΟ να τεθούν σε ομηρία εξαιτίας διαφορών, με τις οποίες δεν έχουν τίποτε κοινό.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορεί να λεχθεί ότι είναι εύλογο να εγκαταλείψουμε το ΝΑΤΟ και να επιδιώξουμε την ουδετερότητα. Αντίθετα, η Βουλγαρία μπορεί να γίνει στόχος βομβαρδισμού, χωρίς να έχει καμία ενοχή. Ακριβώς επειδή καθοδηγούμεθα ως «Σύμμαχοι». Αυτό θεωρείται παράλογο και απαράδεκτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας.

«Σε περίπτωση παγκόσμιου πολέμου, σίγουρα θα το εξετάσουμε περαιτέρω, διότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ήδη δημιουργήσει διάφορες μικρές βάσεις και «κέντρα διοίκησης» σε όλον τον κόσμο. Ο μόνος στόχος τους είναι να απομακρύνουν τους ρωσικούς πυραύλους από την επικράτειά τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη συμφωνία ένταξης στο ΝΑΤΟ, η Ρωσία έχει νόμιμο δικαίωμα να εκτοξεύσει πύραυλο κατά του εδάφους μας», εξήγησε ο Βούλγαρος Πρόεδρος.

The Hellenic Information Team,greeknation.blogspot.gr

Tags
Back to top button