Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σέρρες: Δύο αλλοδαποί σκόπευαν να πουλήσουν σε ελληνικές τιμές καπνικά είδη από τη Βουλγαρία

Δύο Βούλγαροι ένας 49χρονος και μία 43χρονη, είχαν αγοράσει σε χαμηλές τιμές στην πατρίδα τους πολλά πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, που σκόπευαν να εισάγουν λαθραία στην Ελλάδα ώστε να τα πουλήσουν σε τιμές Ελλάδας.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί της Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος που τους εντόπισαν το απόγευμα της Δευτέρας στον Προμαχώνα Σερρών υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβαν και έκαναν έλεγχο στις αποσκευές τους, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν συνολικά 440 πακέτα τσιγάρων και 500 συσκευασίες καπνού των 40 γραμμαρίων συνολικού βάρους δυο κιλών, τα οποία δεν είχαν δηλώσει κατά την είσοδό τους στη χώρα.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο του Προμαχώνα για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί, ενώ οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Tags
Back to top button