Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Salt Bae: Ο «χρυσός σεφ», κλείνει τη θέρμανση στο εστιατόριο του στο Λονδίνο για να κάνει οικονομία

Μπορεί το Nusret, το εστιατόριο του Salt Bae, του διάσημου εκκεντρικού σεφ των... κυριολεκτικά χρυσών φιλέτων να έγινε παγκοσμίως πλέον ξακουστό για τα ακριβά πιάτα του -για παράδειγμα για την wagyu striploin μπριζόλα των 680 λιρών, ωστόσο, οι «κακοπροαίρετοι» μάλλον θα σχολιάσουν πως τώρα θα γίνει γνωστό και για τα...«καβούρια στις τσέπες» του ιδιοκτήτη του.

Σύμφωνα με την Guardian, το εστιατόριο γνωστοποίησε ότι μεταξύ άλλων θα κλείνει την θέρμαση στο χώρο, στοχεύοντας να «βελτιώσει την ενεργειακή απόδοση σε λειτουργικό επίπεδο».

Salt Bae: Δεν πατάει ψυχή στα μαγαζιά του διάσημου Τούρκου σέφ

Σε αυτό το πλαίσιο θα σβήνουν την κεντρική θέρμανση μετά το κλείσιμο, ή στις ώρες αιχμής «όταν η ζήτηση για θέρμανση είναι μικρότερη».

Επίσης, τα φώτα δεν μένουν ανοιχτά όταν είναι κλειστό το εστιατόριο.

Επιπλέον, η ανακαίνιση περιελάμβανε φώτα LED και «εγκατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας».

Το εστιατόριο, που άνοιξε το 2021, μείωσε τις τιμές του τα τελευταία χρόνια και έβγαλε από το μενού πιάτα που ήταν σήμα- κατατεθέν, όπως η μπριζόλα καλυμμένη με χρυσό που κόστιζε 1.450 λίρες, λόγω της κρίσης κόστους διαβίωσης.

Το μόνο πιάτο που είναι καλυμμένο με χρυσό πλέον είναι ο μπακλαβάς 50 λιρών.

Η εταιρεία που ίδρυσε ο Salt Bae ανέφερε ότι τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 44% για να φτάσουν στα 3,3 εκατομμύρια λίρες το 2022.

Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά περίπου 66% για να φτάσουν τα 13,6 εκατομμύρια λίρες.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου έλαβαν μερίσματα 2,8 εκατομμυρίων λιρών.

Tags
Back to top button