Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρόπουλου: Συνάντηση με την πρόεδρο της Σλοβενίας - Το μενού στο γεύμα του Προεδρικού Μεγάρου

Την πρόεδρο της Σλοβενίας υποδέχθηκε σήμερα η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν οι δυο πρόεδροι ακολούθησε γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το επίσημο γεύμα προς τιμήν της προέδρου της Σλοβενίας Νατάσα Πιρτς Μουσάρ επιμελήθηκε ομάδα 10 σεφ υπό την καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Μπουγιούρη. Καθένας από τους σεφ έλκει την καταγωγή του από διαφορετικά νησιά των Κυκλάδων, από τη Σύρο, τη Μύκονο, την Άνδρο, την Τήνο, την Ηρακλειά.

Σακελλαροπούλου: Επίσκεψη την Παρασκευή στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Το ξεχωριστό μενού που ετοίμασαν ήταν εμπνευσμένο από τα νησιά του Αιγαίου. Οι πρώτες ύλες των πιάτων αλλά και τα κρασιά προέρχονται από Κυκλαδίτικα, κυρίως, νησιά.

Το μενού περιελάμβανε: Σούπα κακαβιά με λαχανικά, σαλάτα Αλμύρα, το κυρίως πιάτο ήταν μπαρμπούνια σαβόρο, ραφιόλι με συριανό ανθότυρο και για επιδόρπιο κρέμα με εσπεριδοειδή, ζαχαρωμένα πορτοκάλια, μανταρίνια Χίου, βασιλικό και τραγανή μαρέγκα.

Τα κρασιά ήταν Μαλαγουζιά από την Τήνο, Ασύρτικο από τη Σύρο και γλυκό κρασί «Malvasia» από την Πάρο.

Tags
Back to top button