Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρίγη συγκίνησης για την πρώτη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο σημείο μηδέν στη Νέα Υόρκη

Στην ομογένεια ο εορτασμός για την 25η Μαρτίου μπορεί να διαρκέσει μέχρι και ένα μήνα, ενώ σε κάθε πόλη πραγματοποιούνται σε διαφορετικές ημερομηνίες οι εορταστικές εκδηλώσεις.

Την εβδομάδα που πέρασε η πόλη της Νέας Υόρκης είχε τους περισσότερους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου.

Όπως φαίνοται και από τις εικόνες που μετέδωσε το MEGA, την Παρασκευή έκαναν παρέλαση οι εύζωνες για πρώτη φορά από τον Άγιο Νικόλαο στο σημείο μηδέν, ενώ έγινε έπαρση της ελληνικής σημαίας στο κέντρο της πόλης.

Νέα Υόρκη: Γιατί διάσημος αρχαιοελληνικός θησαυρός αποσύρεται από το μεγαλύτερο μουσείο

Επιπλέον στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, παρέθεσε δεξίωση ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης στο σπίτι του.

Στην δεξίωση ήταν προσκεκλημένος ο Γιώργος Νταλάρας όχι για να τραγουδήσει, αλλά αποφάσισε να κάνει την έκπληξη κι ανέβηκε πάνω στο βήμα και τραγούδησε «Την Ρωμιοσύνη μην την κλαις» σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε όλη την ομογένεια.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η μεγάλη παρέλαση για την 25η Μαρτίου την οποία αναμένεται να παρακολουθήσει πλήθος κόσμου.

 

Tags
Back to top button