Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαδόπουλος για σεισμικές δονήσεις: «Υπεύθυνο» το ρήγμα της Φυλής

Στις σεισμικές δονήσεις, που έχουν καταγραφεί σήμερα στην περιοχή της Μάνδρας - Μαγούλας - Ασπρόπυργου, αναφέρθηκε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, σημειώνει ότι πιθανότατα πρόκειται για πολύ περιορισμένη δράση στο ενεργό ρήγμα της Φυλής και αναφέρει ότι «δε διαβλέπω κίνδυνο μεγάλου σεισμού στο συγκεκριμένο ρήγμα εξαιτίας της τρέχουσας δραστηριοποίησης».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Mικροσεισμοί στην Αττική, στην περιοχή Μάνδρας-Μαγούλας-Ασπρόπυργου, έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες. Μεγαλύτερο μέγεθος 2,6.

Πιθανότατα πρόκειται για πολύ περιορισμένη δράση στο ενεργό ρήγμα της Φυλής. Κάθε ενεργό ρήγμα είναι ζωντανός οργανισμός και γι' αυτό κάνει μικρούς σεισμούς.

Τους μεγάλους, π.χ. σεισμός Φυλής στις 7-9-1999, τους κάνει σε αραιά διαστήματα. Δε διαβλέπω κίνδυνο μεγάλου σεισμού στο συγκεκριμένο ρήγμα εξαιτίας της τρέχουσας δραστηριοποίησης.

Tags
Back to top button