Ένα από τα πιο hot μαγαζιά του φετινού καλοκαιριού στη Μύκονο είναι αυτό του διάσημου Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιογκτσέ.
Το Nusret, το οποίο σημειωτέον βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία -πάνω από τη Χώρα με ανεμπόδιστη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου - αποτελεί πόλο έλξης στο νησί των ανέμων.
Ο Νουσρέτ έγινε διάσημος για τον τρόπο με τον οποίο σερβίρει αλατίζοντας τα κρέατά του - από εκεί άλλωστε πήρε και το παρατσούκλι Salt Bae - και γι' αυτό φροντίζει καθημερινά να κάνει το ίδιο στους εκλεκτούς πελάτες του εστιατορίου του.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς ο Τούρκος σεφ αρχικά κόβει αριστοτεχνικά το κρέας, στη συνέχεια το αλατίζει και τέλος το προσφέρει με «χειρουργικές» κινήσεις στον πελάτη για να το δοκιμάσει.