Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Μύκονος

Ο απίστευτος τρόπος που σέρβιρε πελάτισσα ο Salt Bae (βίντεο)

Ένα από τα πιο hot μαγαζιά του φετινού καλοκαιριού στη Μύκονο είναι αυτό του διάσημου Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιογκτσέ.

Το Nusret, το οποίο σημειωτέον βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία -πάνω από τη Χώρα με ανεμπόδιστη θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου - αποτελεί πόλο έλξης στο νησί των ανέμων.

Ο Νουσρέτ έγινε διάσημος για τον τρόπο με τον οποίο σερβίρει αλατίζοντας τα κρέατά του - από εκεί άλλωστε πήρε και το παρατσούκλι Salt Bae - και γι' αυτό φροντίζει καθημερινά να κάνει το ίδιο στους εκλεκτούς πελάτες του εστιατορίου του.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πώς ο Τούρκος σεφ αρχικά κόβει αριστοτεχνικά το κρέας, στη συνέχεια το αλατίζει και τέλος το προσφέρει με «χειρουργικές» κινήσεις στον πελάτη για να το δοκιμάσει.

Tags
Back to top button