Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Μόλις το δεύτερο δυστύχημα με Antonov An-148 – Το πρώτο είχε πέσει το 2011 με έξι νεκρούς

Μόλις το δεύτερο δυστύχημα με αεροπλάνο Antonov An-148 είναι αυτό που σημειώθηκε χθες στη Μόσχα με τους 71 νεκρούς.

Tο πρώτο δυστύχημα είχε σημειωθεί στις 5 Μαρτίου 2011. Τότε έξι άτομα έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ρωσικού αεροσκάφους τύπου Antonov An-148 στη δυτική Ρωσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δύο από τους νεκρούς ήταν πολίτες της Μιανμάρ.

Το αεροσκάφος, ένα Αντόνοφ An-148, με τετραμελές πλήρωμα και δύο επιβάτες συνετρίβη στην επαρχία Μπέλγκοροντ, 600 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης, διευκρίνισε το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών. Ως πολίτες της Μιανμάρ φέρονται οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους.

Οι έρευνες για τη μοιραία πτώση το 2011 έδειξαν ότι το πλήρωμα επιτάχυναν την ταχύτητα του αεροσκάφους 60 κόμβους πάνω από την ταχύτητά που θα έπιανε σε περίπτωση ελεύθερης πτώσης, με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το ένα φτερό.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι το ένα φτερό έσπασε από το αεροσκάφος κατά την πτήση. Το πρακτορείο ΡΙΑ, επικαλούμενο πηγή του εργοστασίου στο οποίο κατασκευάστηκε το αεροσκάφος, μετέδωσε ότι το Αντόνοφ θα παραδινόταν στην Μιανμάρ.

 

Tags
Back to top button