Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Τεχνολογια

Κουταβάκι ρομπότ κάνει παρέα σε ασθενείς με άνοια(Βίντεο)

Όταν η μητέρα του ιδιοκτήτη της εταιρείας Tombot Puppy χρειάστηκε να αφήσει το σκύλο της λόγω αλτσχάιμερ, ήταν συντετριμμένη
Πρόκειται για ένα ρομποτικό σκυλάκι λαμπραντόρ και η ιδέα να κατασκευαστεί προέκυψε στον επικεφαλής της εταιρείας Tombot Puppy, Τομ Στίβενς, όταν η μητέρα του διαγνώστηκε με αλτσχάιμερ κι έπρεπε να αφήσει τη φροντίδα του σκυλιού της.
«Η μητέρα μου ήταν συντετριμμένη, οπότε άρχισαν να ψάχνω για υποκατάστατα των αληθινών ζώων συντροφιάς», ανέφερε ο Στίβενς, στο CBS.

Όπως ένα αληθινό κουτάβι, η Τζένι κουνά την ουρά της, γαυγίζει κι αντιδρά στα χάδια. Ακόμη προσφέρει αγάπη άνευ όρων και συναισθηματική υποστήριξη, τουλάχιστον όσο οι μπαταρίες της παραμένουν φορτισμένες.

Αναμένεται να βγει σε κυκλοφορία από το Μάιο του 2020 και θα κοστίζει 450 δολάρια, σύμφωνα με την σελίδα  Kickstarter της κατασκευάστριας εταιρείας.

 

Tags
Back to top button