Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κόκκινος συναγερμός» για πλημμύρες στον Σπερχειό -Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι υπηρεσίες της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για πιθανή αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων από τις βροχές στα πεδινά. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι βροχές των τελευταίων ωρών έχουν ανεβάσει τη στάθμη του Σπερχειού ποταμού χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν προβλήματα. Από τις μέχρι τώρα μετρήσεις σε κρίσιμα σημεία, ο όγκος του νερού που μεταφέρει ο Σπερχειός ποταμός έχει σχεδόν τριπλασιαστεί, ωστόσο η ύφεση των καιρικών φαινομένων γεμίζει με αισιοδοξία και τους αρμόδιους της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αποφυγή πιθανών καταστροφών.

Όπως μάλιστα σημειώνουν το παρήγορο στοιχείο είναι ότι «έπεσε χιόνι στα χωριά της δυτικής Φθιώτιδας από το υψόμετρο των 400 μέτρων και πάνω με συνέπεια να μην λιώσουν τα χιόνια και να μην αυξηθεί υπέρμετρα ο όγκος του νερού στο ποτάμι».

Tags
Back to top button