Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

H νέα διατροφική τάση που κάνει «θραύση» στην Αμερική - Τι περιλαμβάνει και τι προσφέρει στον οργανισμό

H νέα διατροφική τάση της Αμερικής που (λένε πως) κάνει θαύματα είναι ένας ζωμός που... καταναλώνεται και σαν πρωινό (!) ή σαν απλό ρόφημα και θεωρείται θαυματουργός χάρη στην περιεκτικότητά του σε κολλαγόνο.

Ο ζωμός αυτός προκύπτει μετά από βράσιμο των κοκάλων για πολλές ώρες, περιέχει ουσιαστικά τα συστατικά των οστών και παρέχει θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες.

Εκτός των άλλων περιέχει: ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο, χονδροϊτίνη η οποία βοηθά σημαντικά στη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων, είναι μια πλούσια πηγή αμινοξέων και συγκεκριμένα κυστεΐνης και γλυκίνης.

Γι'αυτό δοκιμάστε τον ως τονωτικό κρύο ρόφημα (προσθέτοντας βότανα) και αν δεν μπορείτε έτσι, τότε κάντε τον κυβάκια σε παγοκύστες και προσθέστε έναν σε κάθε φαγητό!

Tags
Back to top button