Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Η ιαπωνική αποστολή στη λίμνη Λοχ Νες, το 1973…

Τον Νοέμβριο του 1973, μια ιαπωνική αποστολή η οποία αναζητούσε το μυθικό πλάσμα της λίμνης Λοχ Νες στη Σκωτία, ανέστειλε την επιχείρηση μετά από έρευνες δυο μηνών, κατά τις οποίες είχε ανακαλύψει μη αναγνωρισθέντα οστά, ενώ οι δύτες είχαν επισημάνει μυστηριώδεις υποβρύχιους θορύβους.“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Θα επανέλθουμε όμως πάλι γύρω στις αρχές της επόμενης άνοιξης, για να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας”, δήλωσε εκπρόσωπος της δεκαεξαμελούς ιαπωνικής αποστολής, η οποία είχε φτάσει στη Βρετανία στις 7 Σεπτεμβρίου του 1973, με σκοπό να φωτογραφίσει το μυστηριώδες “τέρας”, του οποίου οι περιοδικές εμφανίσεις στη σκωτσέζικη λίμνη είχαν προκαλέσει σύγχυση στους επιστήμονες.Ο εκπρόσωπος της ιαπωνικής αποστολής, η οποία όπως και τόσες άλλες αγωνίζονταν να αποδείξουν την ύπαρξη του μυθικού πλάσματος, δήλωσε ακόμη ότι κατά τη γνώμη του θα επρόκειτο περί ενός γιγαντιαίου χελιού. “Υπάρχουν πολλά χέλια στη λίμνη Λοχ Νες”, έλεγε.Οι Ιάπωνες είχαν αποφασίσει να μη χρησιμοποιήσουν μικροσκοπικά υποβρύχια κατά την προσεχή φάση της έρευνάς τους, διότι μετά δυσκολίας μπορούσε να παρατηρηθεί οτιδήποτε στο βάθος των θολών νερών. Αντί υποβρυχίου, για τον εντοπισμό και μεταφορά του πλάσματος στην επιφάνεια, θα χρησιμοποιούσαν μια μη επανδρωμένη κάψουλα.“Επιθυμούμε πάρα πολύ να φωτογραφίσουμε το τέρας και να αποστείλουμε φωτογραφία στην Πριγκίπισσα Άννα, ως γαμήλιο δώρο”, ανέφερε ο εκπρόσωπος της αποστολής.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 21/11/1973…
Tags
Back to top button