Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Ενεργητικό σύστημα αυτοπροστασίας τεθωρακισμένων από τη Lockheed Martin

Το κέντρο TARDEC (US Army Tank Automotive Research, Development and Engineering Center) του Αμερικανικού Στρατού ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την Lockheed Martin για την εν συνεχεία ανάπτυξη του ενεργητικού συστήματος αυτοπροστασίας τεθωρακισμένων MAPS (Modular Active Protection Systems). Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου το MAPS θα πρέπει να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του και να επιδειχθεί στον Αμερικανικό Στρατό το 2019.

Το MAPS αποτελείται από μια σειρά ολοκληρωμένων αισθητήρων και αντιμέτρων ελεγχόμενων από ένα ενιαίο σύστημα διοίκησης και ελέγχου. Η Lockheed Martin παρέδωσε πέντε MAPS στο TARDEC το 2017, μετά από 16 μήνες ανάπτυξης, για δοκιμές και αξιολόγηση. Το σύστημα σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με ανοιχτή αρχιτεκτονική έτσι ώστε κάθε υπό-σύστημα να μπορεί να αλλάζει όσο βελτιώνεται η τεχνολογία και εμφανίζονται νέες απειλές.

Κάθε ένα από τα πέντε MAPS που παραδόθηκαν στο TARDEC αποτελείται από ένα σύστημα ελέγχου, μια κεντρική κονσόλα λειτουργίας, ένα σύστημα παροχής και διαχείρισης ενέργειας και ένα κοινό λογισμικό πρόγραμμα.

Tags
Back to top button