Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Δ.Μιχαηλίδου για αναδοχές & υιοθεσίες: «Διευρύνεται το ηλικιακό όριο των ζευγαριών στα 25 έως 75 έτη»

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, μίλησε για τις αλλαγές στις υιοθεσίες και στην αναδοχή παιδιών.

Η κα Μιχαηλίδου αφού ξεκαθάρισε τις διαφορές ανάμεσα στην υιοθεσία και την αναδοχή, διευκρίνισε πως από εδώ και στο εξής διευρύνεται το ηλικιακό όριο των ζευγαριών στα 25 έως 75 έτη.

«Έχουμε απλουστεύσει πάρα πολύ το διαδικαστικό κομμάτι από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, κάνοντας τη διαδικασία πιο εύκολη για τα ζευγάρια. Με το νέο αυτό σύστημα από τον Ιούλιο του 2020 βγάλαμε από τις δομές 700 παιδιά. Σήμερα, δίνουμε ένα βοήθημα από το κράτος, ως ελάχιστη βοήθεια για τα έξοδα ανατροφής ενός παιδιού, ενθαρρύνοντας περισσότερους ανθρώπους να προβούν στην αναδοχή», ανέφερε η κα. Μιχαηλίδου.

Στην πλατφόρμα είναι αναρτημένες όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για ολόκληρη τη διαδικασία και για το πώς μπορεί κάποιος να γίνει ανάδοχος γονέας.

Tags
Back to top button