Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Δείτε την εξήγηση που έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου για το απόκοσμο φαινόμενο στον ουρανό της Ρωσίας

Ένα απόκοσμο όσο και πανέμορφο φυσικό φαινόμενο έκανε την εμφάνισή του το βράδυ της Δευτέρας στον ουρανό της Ρωσίας.


Πρόκειται για τους εντυπωσιακούς πυλώνες φωτός (light pillars) που μαγνήτισαν τα βλέμματα ακόμα και ανθρώπων που είναι συνηθισμένοι να το βλέπουν.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο facebook εξηγώντας το πώς δημιουργείται

«Οι πυλώνες φωτός θεωρούνται ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα. Το φαινόμενο προκαλείται από την αλληλεπίδραση του φωτός με κρυστάλλους από πάγο.

Το φως εισέρχεται στην ατμόσφαιρα και έρχεται σε επαφή με τις πτυχές των κρυστάλλων πάγου οι οποίοι όταν βρίσκονται σε οριζόντια θέση, λειτουργούν και ως «δοχεία» φωτός», έγραψε.


Tags
Back to top button