Στο greek-observatory και τις Ειδήσεις Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Αυτό είναι το διαστημόπλοιο που θα στείλει η NASA στον ήλιο (εικόνες, βίντεο)

Η NASA θα «αγγίξει» τον ήλιο και παρουσίασε περισσότερες πληροφορίες για το «Parker Solar Probe» που θα φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή! Πρέπει ν’ αντέξει σε θερμοκρασίες 1.371 βαθμών Κελσίου.


Μία από τις μεγαλύτερες αποστολές της ετοιμάζει η NASA! Tον προσεχή Ιούνιο αναμένεται να στείλει το «Parker Solar Probe» στο διάστημα με προορισμό τον Ήλιο!

Το διαστημόπλοιο, που θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τον ήλιο, θα πρέπει ν’ αντέξει σε τεράστιες θερμοκρασίες άνω των 1000 βαθμών Κελσίου και πολύ ισχυρές ακτινοβολίες. Μάλιστα, το μέγεθός του δεν ξεπερνάει ένα όχημα, ενώ το κόστος του θα φτάσει τα 1,5εκ. δολάρια.

Τα δεδομένα που θα στέλνει στη γη θα ταξιδεύουν 89εκ. μίλια και θα δίνουν χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τις ηλιακές καταιγίδες, τα αστέρια και την θερμοκρασία του ήλιου.

Tags
Back to top button